Kursuse programm
Toiduhügieeni põhimõtted
· mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
· toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja infektsioonid
· toiduainete füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle
· vältimine
· toiduainete säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
· käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
· puhastamine ja desinfitseerimine
· kahjuritõrje;
· isiklik hügieen
Enesekontrolli põhimõtted
· toiduaineid käsitlevad õigusaktid
· toiduaineid käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise järgimise eest vastavalt tema tööülesannetele
Hind:
22 EUR +KM
. Hinna sisse kuuluvad kõik teemakohalised materjalid.
Kõik osalejad saavad kvalifikatsiooni tõstmise tunnistust.
Registreerimine:
- registreerimisvormi võite täita sellel leheküljel
- tel. (+372) 601 08 17
-*e-mail: bigkoolitus@gmail.com
Koolituse korraldajal on õigus nõuda summa 10% ulatuses osalemistasust administratiivkulude kustutamiseks koolitusest osalemisest loobumise korral hiljemalt 2 päeva enne koolituse algust.
|